Wet Home Environment?

Goedkope alternatieven en huismiddeltjes Vanwege onze geografische locatie en het klimaat hebben we manieren moeten vinden om onze kamers en huis te ontvochtigen met goedkope, natuurlijke en draagbare vochtvangers.
Als u ontdekt dat u vocht hebt en niet wilt investeren in een ontvochtiger, zijn hier vier verschillende oplossingen die goedkoop en eenvoudig zijn.

1. Rotszout

Ik heb deze steenzoutmethode geprobeerd voor het verwijderen van vocht en het werkt voor mij. Steenzout haalt vocht uit de lucht en vermindert de luchtvochtigheid.

Hoe goed werkt steenzout?

Steenzout is zeer effectief voor ontvochtiging. Steenzout of NaCL is een hygroscopisch materiaal, wat betekent dat het zowel water opneemt als opslaat en lijkt op een elektrische luchtbevochtiger. Het is natuurlijk, niet-toxisch, goedkoop, gemakkelijk te vinden en gemakkelijk om mee te werken, en niet te vergeten, er is geen elektriciteit nodig!

2. DampRid

DampRid is een product dat een hoge luchtvochtigheid regelt in uw huis of in de kas. Het wordt geleverd in een hangend pakket, als emmer of als smeerbare poeder. Terwijl de kristallen het vocht absorberen, verharden ze en veranderen in een vaste massa.
De witte kristallen zijn calciumchloride. Deze chemische verbinding bestaat uit calcium en chloor en kan worden gegenereerd door kalksteen. De kristallen zijn meestal wit of kleurloos, maar kleine hoeveelheden minerale afzettingen kunnen ervoor zorgen dat de kristallen een vage roestkleur aannemen.

Hoe goed werkt DampRid?

DampRid is een eenvoudig product om te vinden in de meeste thuisreparatie- en hardware-winkels en is niet al te zwaar voor de portemonnee voor $ 5 of minder. Dit product is leuk omdat u de effectiviteit ervan visueel kunt controleren, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Het is ook op zichzelf staand, dus geen rotzooi.

3. Dri-Z-Air

Dri-Z-Air is een ander kosteneffectief product dat gemakkelijk te vinden is in de meeste hardware- en / of grote-kastjes. De kristallen in Dri-Z-Air absorberen overtollige vochtigheid in de lucht.

Hoe goed werkt Dri-Z-Air?

Dri-Z-Air wordt hoog gewaardeerd op belangrijke sites zoals Amazon en bevat een niet-toxisch zout-calciumchloride. Er is geen elektriciteit nodig voor dit product en elke afzonderlijke eenheid zal goed werken voor een ruimte van 10 “x 10”. Om te gebruiken, leegt u de kristallen eenvoudig in de meegeleverde container (gemaakt van gerecycled plastic) of maakt u deze zelf en bewaart u deze ergens onopvallend. Gewoon de vloeistof in een toilet of in het riool dumpen (het is niet-giftige pekel) en vul het opnieuw aan.

Dri-Z-Air

4. Zuiveringszout

Voor een goedkope, zelfgemaakte, energie-vrije, gemakkelijke oplossing voor luchtvochtigheid in de kamer die helpt om het vochtgehalte te verlagen, probeer soda te bakken. Plaats gewoon een open bakje zuiveringszout (natriumbicarbonaat) overal waar je vochtproblemen hebt, inclusief kasten en kasten.

Hoe goed werkt baking soda?

Zuiveringszout is een voor producten die in de winkel worden gekocht, maar minder effectief dan steenzout. Het doet het goed voor kleinere ruimtes zoals gesloten kasten en kasten. Dit soort opstelling vereist wel af en toe roeren zodra de bakpoeder vocht uit de kamer begint te absorberen. Dit is een volledig natuurlijke, goedkope, effectieve keuze voor kleine ruimtes zoals kasten en badkamers.